Rendezés:
Listázás:

Sorközművelő kultivátorok

3, 4, 6, 8, 12 soros kivitelben készülnek kultivátoraink. Kapák típusa: rugóskapás vagy merevszárú kapás. Merevkapás változat esetében a töltögető lapokat GRÁTISZ adjuk a géphez. 3 és 4 soros kivitel fix vázas, 6 és 8 soros kivitel hidraulikusan csukható, 12 soros kivitel hosszirányban vontatható. Kocsik csuklópontjai perselyezettek, zsírozhatók, valamint a..
0 Ft

Sorközművelő kultivátorok 300kg-os műtrágyaszóró adapterrel

3, 4, 6 soros kivitelben készülnek 300kg műtrágya adapterrel szerelt kultivátoraink. Kapák típusa: rugóskapás vagy merevszárú kapás. Merevkapás változat esetében a töltögető lapokat GRÁTISZ adjuk a géphez. 3 és 4 soros kivitel fix vázas, 6 soros kivitel hidraulikusan csukható. Kocsik csuklópontjai perselyezettek, zsírozhatók, valamint az utánhúzás lehetősége b..
0 Ft

Sorközművelő kultivátorok 700 kg-os műtrágyaszóró adapterrel

6, 8, 12 soros kivitelben készülnek 700kg műtrágya adapterrel szerelt kultivátoraink. Kapák típusa: rugóskapás vagy merevszárú kapás. Merevkapás változat esetében a töltögető lapokat GRÁTISZ adjuk a géphez. 6 és 8 soros kivitel hidraulikusan csukható és 1db 700kg-os tartállyal szerelt. Az adapter segédvázon helyezkedik el, mely 10.0/75x15,3 10PR kerekekkel s..
0 Ft

Sorközművelő kultivátorok folyékony műtrágyaszóró adapterrel

Mindenhol a szélsőséges időjárásról, az egyre szárazabb nyári hónapokról olvashatunk, és tapasztalhatjuk is. A sor mellé juttatott megfelelő mennyiségű szilárd műtrágya adott esetekben már nem tud a növény számára elérhető állapotba kerülni, megfelelően hasznosulni. A folyékony műtrágya megoldást jelenthet erre a problémára. Kultivátoraink felszerelhetők folyékon..
0 Ft

Front függesztésű folyékony műtrágya kijuttató

OFMA-660 F folyékony műtrágya adapter 660 literes tartállyal frontfüggesztésre vagy John Deere orrsúly tartóra A front függesztésű folyékony műtrágya adapter megalkotásának elsődleges célja, hogy a már jól ismert és eredményesen alkalmazott szilárd vagy folyékony műtrágya kijuttatására alkalmas kultivátorainkat kiegészítse. Használatával egy munkamenetben megvaló..
0 Ft
Listázás:
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)